top of page

Au inceput angajarile din Sursa Externa

Pe fondul lipsei de personal din M.A.I. și a incertitudinii examenelor de admitere în școlile de pregătire din cadrul ministerului, diferite instituții din subordine au început să scoată la concurs mai multe posturi prin încadrare directă.



În aceeași situație se află și Jandarmeria Română. În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, Ordinului nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale M.A.I., art. 27 alin. (1) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Dispoziției Inspectoratului General al Jandarmeriei Române nr. 80.430/30 din 10.10.2020, organizează selecţie fără concurs, în vederea ocupării unor posturi de execuție vacante, pentru o perioadă determinată, prin rechemare în activitate / încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condițiile legale.

În acest context mai multe Inspectorate Județene de Jandarmerie au început procesul de angajare, precum Arad, Timișoara, Mehedinți, Mureș sau Neamț.

Persoanele care îndeplinesc condiţiile de participare şi ale căror dosare de recrutare sunt complete, corect întocmite și depuse în termenul stabilit, precum și declarați „Apt” la testarea psihologică vor fi planificaţi la interviu.


Candidații selecționați vor fi încadrați pentru o perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 zile de la data încetării stării de alertă, iar la expirarea termenului pentru care au fost încadrați vor fi trecuți în rezervă de drept.


Datele privind condițiile de recrutare, documentele necesare înscrierii și termenele până la care se pot depune cererile de înscriere, se pot obține accesând pagina de internet a Inspectoratelor Județene de Jandarmerie.


Cu stimă,


Echipa Smart Pol


Detalii despre anunturi:

Anunt Selectie Timisoara
.pdf
Download PDF • 571KB

24 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page