top of page

La Mulți Ani sau nu pentru Poliția Română!?

Bineînțeles că: “La Mulți Ani!”

Pentru oamenii care o alcătuiesc, pentru frumusețea acestei meserii și pentru unitatea acestui colectiv! La Mulți Ani, Poliția Română!


internet

Oricât de supărat aș fi pe tatăl meu sau el pe fratele lui, întotdeauna ne vedem în zilele de sărbătoare și ne spunem: La Mulți Ani! Ține de educație, de puterea de a ierta și de a înțelege unul defectele celuilalt. Și cum poliția este o mare familie, găsim că ar trebui aplicat același principiu zilei de 25 martie.


Dar nu avem urări atât de longevive pentru miniștrii care nu se implică și nu înțeleg cum funcționează această instituție, pentru șefii de inspectorate care își abuzează angajații, pentru polițiștii corupți care nu fac cinste acestei structuri sau pentru cei care nu înțeleg că dialogul este principala formă de comunicare. Pentru ei nu prea ne dorim nici măcar multe zile în acest sistem, darămite mulți ani!


Magnificul acestei instituții nu este dat de acțiunile funcțiilor înalte de prin minister sau de filmulețele reușite din social-media ci de comportamentul polițiștilor de rând, prin modestia cu care aceștia tratează marile lor reușite profesionale și personale.


Așa că noi am ales să îi spunem astăzi, La Mulți Ani!, unei anumite polițiste: Georgiana Macovei.Georgiana este născută de ziua poliției și în prezent este elev al Școlii de Poliție din Câmpina.